De  9/11 Pentagon aanslag en het verdachte relaas van een taxichauffeur

 
 

 

....

 

 

 

 

 

Hiernaast een interview met een taxichauffer die getuige was van de 9/11 Pentagon aanslag.
Hij beweert dat een lichtpaal zijn wagen binnendrong, daarbij alleen een gat in zijn voorruit veroorzakend. Ondanks het feit dat een deel van de mast over zijn motorkap lag, veroorzaakte dit niet de minste beschadiging achter -zelfs geen krasje op de verf.
Dit is echt een uitermate merkwaardig relaas. Tijdens de opnames blijkt dat chauffeur Lloyd England
de ware toedracht van het lichtmast incident opzettelijk verdraait. Aan het einde van het interview zegt hij " het zo  was gepland". Waarmee hij bedoelt dat alles in scène is gezet  door hogere instanties. Dit om het verhaal van de gevelde lichtmasten door het 'zogenaamde' vliegtuig dat op het Pentagon invloog kracht bij te zetten.
Craig Ranke and Aldo Marquis hebben een zeer gedegen documentaire gemaakt die bewijst dat er
inderdaad een vliegtuig werd werd gezien door verschillende getuigen maar met een totaal andere aanvliegroute dan aangegeven in de officiële rapporten.  Geen van de getuigen, waaronder ook politiemensen, heeft echter de daadwerkelijke inslag gezien.
Ook de officiële instanties hebben daarvanc geen enkel beeld  kunnen tonen.  Dit ondanks het feit dat op verschillende nabijgelegen gebouwen veiligheidscamera's actief waren. De camera's van het Pentagon zelf bleken die dag 'toevallig' niet te werken. Althans dat wil men de mensen doen geloven.
Uit alles blijkt dat ook de officiële berichtgeving betreffende de 9/11 aanslag op het Pentagon aan alle kanten rammelt.

© 2013 Intradimensions